Луганчанин вкрав у рівненському супермаркеті пляшку горілки

Злочин чоловік скоїв у супермаркеті Сільпо, що неподалік автовокзалу

Патрульні затримали крадія саме на автовокзалі на Київській. Раніше вони отримали повідомлення про крадіжку з торгівельного закладу на суму понад 500 гривень.

Вони помітили чоловіка, який їв цукерки, що з вигляду були схожі на ті, які зафіксовано на камері відеоспостереження супермаркету як викрадені. При проведенні поверхневої перевірки патрульні виявили у чоловіка й інші товари, які, як з’ясувалося, теж викрадені.

Патрульні затримали 39-річного мешканця Луганської області та викликали на місце події слідчо-оперативну групу. Виявилося, що чоловік раніше вже мав проблеми із законом за скоєння крадіжок та появу в громадському місці у п’яному вигляді, - повідомили з Патрульної поліції Рівного.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень