Ломаченко привітав Україну з Великоднем цитатою від РПЦ. Росіяни у захваті

Боксер відзначився черговим скандалом

Колишній володар чемпіонських поясів у трьох вагових категоріях Василь Ломаченко не зміг пройти повз найбільшого церковного свята. У себе в Instagram 35-річний уродженець Білгород-Дністровського опублікував вітання з Великоднем, зробивши це у своєму фірмовому стилі.

Як святкову фразу Ломаченко використав цитату єпископа Російської православної церкви, митрополита Антонія Сурозького (Андрія Блума).

— Ми повинні жити так, щоб якщо навіть усі євангелії будуть втрачені, люди могли б їх прочитати по наших обличчях, – написав Ломаченко.

Оскільки акаунт Ломаченка в Instagram заблокований в Україні, в коментарях були переважно російські шанувальники, заваливши українського боксера шквалом захоплених відповідей.

— Воістину воскрес! Здоров'я вам міцного і всім рідним! Привіт з росії.

 

— Зі святом, православні, всім здоров'я!

 

— Великий день сьогодні! – пишуть користувачі.

Джерело: OBOZREVATEL

 
 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень