Локдаун вихідного дня у Рівному БУДЕ

На місцях це рішення змінити не можуть

Сьогодні на Рівненщині провели позачергове засідання обласної комісії ТЕБ та НС. На ньому розглянули питання виконання останньої постанови Кабміну щодо змін карантинних обмежень.

Зокрема передбачається скасування адаптивного карантину.

 

Уже з понеділка, 16 листопада, в Україні не буде «кольорового зонування». Більше жодного поділу регіонів на червону, помаранчеву, жовту і зелену зони. Вся країна житиме за правилами, встановленими для помаранчевої карантинної зони.

Також в Україні запроваджують «локдаун вихідного дня». Що це означає, пояснив заступник голови Рівненської ОДА Ігор Тимошенко.

Вже з цієї суботи, 14 листопада, запроваджується «карантин вихідного» дня. У суботу-неділю діятиме заборона щодо приймання відвідувачів у закладах громадського харчування (бари, ресторани, кафе) та інших закладів розважальної діяльності і культури; діяльності спортзалів, фітнес-центрів, басейнів. Також заборонено відвідування салонів краси, магазинів промтоварів тощо.

Працюватиме транспорт, продовольчі магазини, автозаправки та аптеки (зокрема ветеринарні), пошта і банки. Крім того, як виняток, дозволена робота магазинів, у яких не менше 60% товарів – продукти харчування.

А ось на ринках дозволяється лише торгівля продовольчими товарами.

Постанова КМУ має характер прямої дії та додаткових рішень місцевих комісій не потребує. Також відсутні можливості щодо послаблення обмежень.

 

Контроль за виконанням несе Нацполіція та Держпродспоживслужба у співпраці з усіма іншими контролюючими службами, - додають в обласній адміністрації.

За матеріалами Рівненської ОДА

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень