Лофтові лавочки та гігантська сцена «подаровані» рівнянам завчасно (ФОТО)

Чого ви не знали про реконструкцію «Зеленки»

Перші літні вихідні для рівнян розпочалися з відкриття оновленої «Зеленки», ремонт якої розпочався ще наприкінці минулого року.

До урочистого відкриття літньої естради долучилися міський голова Володимир Хомко та директор фірми-виконавця робіт «Реноме-Євробуд» Андрій Моніч, який і розповів про модернізацію культового місця:

Це знакове місце для багатьох поколінь рівнян і ми це усвідомлюємо. Ми прагнули, аби «Зеленка» стала сучаним, комфортним, улюбленим місцем всіх рівнян без винятку, тому було споруджено комплекс пандусів, який дає доступ до сцени маломобільним групам населення. Також «Зеленка» стала безпечнішою: були облаштовані системи блискавкозахисту та протипожежної сигналізації.

Крім того, на літній естраді вдвічі збільшили сцену, замінили покрівлю та встановили сучасні санвузли і роздягальні для артистів.

Не обійшли стороною і глядацьку зону: тут асфальтове покриття замінили бруківкою і встановили ексклюзивні лофтові лавочки зі смітниками. Дещо пізніше місць для сидіння стане ще більше.

Варто відзначити, що літню естраду відкрили значно раніше запланованого:

Ми ставили перед собою мету скоротити нормативний термін будівництва, тому що він був запланований на кінець серпня. Але, розуміючи, що це саме літня естрада, ми поставити перед собою завдання – здати її до 1 червня, з чим і впорались. Тим самим ми підтвердили, що «Реноме-Євробуд» є надійним забудовником у м. Рівному.

Будівництво та реконструкція «Зеленки» обійшлися у 3,2 млн грн. При цьому, за словами міського голови, це тільки перша частина проекту з удосконалення парку.

Прийшов час – все оновлюється. Дуже хотілося б, щоб це місце, яке навколо естради, стало центральним «тусовочним» місцем, - каже Володимир Хомко.

До речі, цими вихідними на літній сцені стартував традиційний музичний фестиваль «Рівне. Літо. Музика». Відтепер щонеділі на двох локаціях міста (у парку ім. Шевченка та на «Лебединці») рівнян тішитимуть різні виконавці та творчі колективи.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень