Ліза Кудроу готує спін-офф «Друзів»

Допомагає їй сценаристка Марта Кауффман, яка працювала над оригінальним серіалом

Розмови про те, що серіал «Друзі» може знову повернутися на телеекрани, ходять вже багато років. Раз по раз актори, які зіграли головні ролі, спростовують ці чутки. Тепер же з'явилася інформація про те, що Ліза Кудроу, яка зіграла Фібі Буфе в серіалі, готує спін-офф «Друзів».

Як повідомляє журнал InTouch, 53-річна Кудроу і 60-річна сценаристка Марта Кауффман, яка працювала над оригінальним серіалом, ведуть переговори про зйомки нового серіалу, який буде повністю присвячений життю Фібі Буфе. Поки офіційної інформації про спін-офф немає, але ця новина дуже потішила шанувальників «Друзів», які сподіваються хоч на якесь возз'єднання улюблених персонажів.

Нагадаємо, що на хвилі успіху «Друзів» в світ вийшов серіал «Джоуї» з Меттом Лебланом, проте його закрили після двох сезонів через низькі рейтинги. Появи Метью Перрі в образі Чендлера чекати, швидше за все, теж не варто, адже актор недавно заявив, що ні за що не погодиться зніматися в продовженні «Друзів».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень