Літвінова на суді у Рівному розплакалась і судове засідання завершилось

У справі про вбивство відомого стиліста Сєржа новий поворот

Підозрювану у вбивстві відомого рівненського стиліста Сєржа Тетяну Літвінову залишили під вартою до наступного року. А саме до 5 січня 2018 року.

У суді заявили, що готові перевести у СІЗО її новонароджену дитину, яка нині перебуває в обласному перинатальному центрі під наглядом медиків, адже народилась недоношеною.

Сама ж Літвінова особисто була присутня на судовому засіданні. Втім, заслухавши результати експертизи, та дізналась про новий позов проти неї,  їй стало зле.

Коли головуючий суддя Віктор Кухарець до неї звернувся – підозрювана у вбивстві не змогла нічого відповісти.

Адвокат Літвінової Тетяна Барашивець попросила суд про перенесення засідання.

Суддя Віктор Кухарець, порадившись з колегами, сказав таке:

Колегія суддів вирішила оголосити перерву у судовому розгляді на стадії вислуховування пояснень та подальших показань обвинуваченої. З огляду на її попередньо встановлений психічний стан. Незадовільний. За погодженням з учасниками процесу продовжуватимемо 30 листопада. Засідання плануємо на 14.30.

Додамо, що під час цього засідання стало відомо про те, що матір вбитого Софія Літвінова вимагає від Тетяни Літвінової моральної компенсації на загальну суму в 3 мільйони 6 тисяч 573 гривні. Представник Софії Літвінової вже звернувся до суду із таким позовом.

До слова, підтримати Софію Літвінову прийшли родичі та навіть перша дружина Сергія Літвінова. Також були і сусіди покійного стиліста, які відзивались про Сергія Літвінова як про гарного батька та люблячого чоловіка.

А ще ці люди одноголосно стверджували, що Тетяна Літвінова не сама вбивала Сергія Літвінова. Втім, про співучасників вбивства, якщо такі і були, прокурор не сказав.

Нагадаємо, Тетяну Літвінову наприкінці травня цього року екстрадували з Єгипту, куди вона полетіла після вбивства Сергія Літвінова. Нині Тетяні Літвіновій інкримінують умисне вбивство, за що їй загрожує термін від 7 до 15 років.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень