Літні канікули у школах почнуться по-різному. Але є конкретні часові межі

Щасливчики підуть на канікули вже у травні

Навчальний рік у школах Рівненщини підходить до завершення. Однак цьогоріч єдиної конкретної дати початку літніх канікул немає.

Однак у Міносвіти визначили чіткі календарні межі, в які повинні вкластися усі школи, наголошує заступник голови Рівненської ОДА Сергій Подолін.

Завершення навчального року в закладах освіти області відбувається згідно з рішенням шкільної педагогічної ради про тривалість і організацію освітнього процесу. У межах академічної автономії – навчальний план є внутрішнім питанням кожного окремого закладу.

 

Отже, літні канікули в Рівненській області розпочнуться у різні терміни, у часовому проміжку 28 травня – 9 червня,  – говорить чиновник.

Нагадаємо, що для організації літніх канікул кожен заклад має організувати протягом року не менше 175 днів навчання. Через кількаразове запровадження вимушених канікул кожна школа тепер самостійно визначає дату завершення навчального року.

Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063-734-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень