Лісу вистачить усім, або Трохи статистики від лісівників Рівненщини

Нині зруби заліснюють працівники Костопільського, Клеванського та Соснівського лісгоспів.

Сприятливі погодні умови осені дозволяють лісівникам Рівненського обласного управління лісового та мисливського господарства продовжити цьогоріч роботи з лісовідновлення – посадки лісових культур.

З початку року в області посаджено понад 4 тисячі га лісових культур, що становить 110% за запланованих завдань на 2018 рік. Лісівники постійно контролюють своєчасне заліснення всіх зрубів. Нині у лісгоспах садять ліс на ділянках, де вже цього року заготовляли деревину.

На сьогодні в області активно проводиться комплекс робіт з підготовки до весняної лісокультурної кампанії 2019 року. Зокрема проводиться підготовка ґрунту для посадки лісових культур навесні наступного року та завершуються роботи із заготівлі лісового насіння деревно-чагарникових порід. В області заготовлено майже 50 тонн насіння, яке буде використано для посіву лісових розсадників у 2019 році.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень