Листопад може змінити сімейний стан: у 5 знаків Зодіаку відбудеться повне перезавантаження стосунків

За розставанням з’явиться нове кохання

Другий місяць осені закінчується яскравим затемненням у Тельці 28 жовтня і настає повноправне царювання знака Скорпіон, в якому буде рекордне скупчення планет увесь листопад.

Цей знак традиційно відповідає за трансформацію та переродження, тому чекайте змін — після Коридору Затемнень весь листопад події продовжуватимуть впливати на нашу долю.

Сфера стосунків буде під пильним впливом у листопаді. У багатьох людей буде потреба повернути колишнє кохання, щоб «доз'ясовувати» якісь ситуації. Наприклад, судового типу або з надією зробити перезапуск романтики.

 

У будь-якому випадку, на всіх нас чекає буквально зіткнення з минулим десь 27-28 листопада, коли доведеться ніби відпустити стосунки, за які ви трималися.

Найяскравішою подією буде 13 листопада — цього дня на нас чекає поєднання Марса, Місяця та Сонця, що може спричинити виникнення нових глибоких емоційних зв'язків. Причому людина може з'явитися у вашому житті начебто випадково, але в результаті союз буде яскравим і довгим.

СКОРПІОНИ

У вашому житті в листопаді може з'явитися новий і пристрасний шанувальник, причому з вашої роботи. Актуальні службові романи або з людиною зі сфери медицини, фінансів чи військової справи.

БЛИЗНЯТА

Ви прояснюєте ситуацію у стосунках і може навіть близькі до  розставання, причому ваш партнер буде налаштований досить войовничо. А ви, швидше за все, будете готові відкрити новий розділ у своєму житті з легким серцем і якимись особистими матеріальними планами.

РАКИ

У листопаді у вас може з'явитися нове захоплення, пов'язане з нерухомістю та інтер'єрами. І саме через це ви можете зустріти нову людину. Це буде яскравий флірт і миттєва пристрасть.

ВОДОЛІЙ

У листопаді ви можете ухвалити важливе рішення у стосунках, особливо якщо ваш партнер відхиляє їхній розвиток або ж проти  народження дітей. Досить логічно, що ви станете відстороненими від нього, інтуїтивно орієнтуючись винятково на свої потреби.

ТЕЛЬЦІ

Ви можете зустріти нове кохання, причому ця людина буде фінансово дуже сильною і своєю появою у вашому житті блискавично підніме вам самооцінку. Ймовірно, бажання розпочати зв'язок виходитиме саме від неї, вона навіть може натякнути вам на шлюб.

Джерело: Ukr.Media

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень