Лікарів Рівненщини запрошують на навчання. Фінальна хвиля реєстрації

Навчання лікарів з клінічного кодування хвороб

Національна служба здоров'я України оголошує фінальну хвилю реєстрації лікарів на навчання щодо кодування діагнозів та медичних втручань. Про це повідомляє управління охорони здоров'я Рівного.

Комплексна програма допоможе лікарям підготуватися до запровадження нової моделі оплати послуг закладів охорони здоров’я на основі діагностично-споріднених груп (ДСГ).

Лікарям слід навчитися кодувати діагнози та медичні втручання, використовуючи Австралійську систему діагностично-споріднених груп (АС-ДСГ), яку найближчим часом імплементують як офіційну класифікацію в Україні, відповідно до нових правил та стандартів кодування випадків у стаціонарі.

Система складається з близько 700 однорідних груп, які об'єднують пацієнтів на основі діагнозів та процедур. Вона  забезпечує клінічно прийнятний та зрозумілий спосіб зв'язку між типами пацієнтів, які лікуються у лікарні, з ресурсами, необхідними для їх лікування, - йдеться на сайті НСЗУ.

Саме на основі цієї класифікації запровадять нову модель оплати послуг закладів охорони здоров'я.

 

При переході до моделі оплати за пролікований випадок, якість кодування лікарів напряму впливатиме на обсяг коштів, які медичні заклади  отримуватимуть від Національної служби здоров’я.

Ознайомитись з програмою онлайн курсу та зареєструватися на навчання можна у період з 20 по 27 лютого 2020 року за посиланням.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень