Лікар назвав новий симптом COVID-19

Проте все менше хворих втрачають відчуття нюху та смаку

Багато людей з коронавірусною хворобою почали скаржитися на сильну нудоту, через що хворим важко харчуватися і пити.

Про це повідомив Сергій Дубров, завідувач кафедри анестезіології та інтенсивної терапії Національного медичного університету ім. О. Богомольця, передає Коронавірус_інфо.

Це дуже погано, оскільки для зменшення інтоксикаційного синдрому потрібно вживати багато рідини, — зазначив Дубров.

Лікар зазначив, що при цьому більшість основних симптомів COVID-19 майже не змінилися — це кашель, підвищена температура, м’язовий біль, ускладнене дихання, втома.

Під час останньої хвилі менша кількість хворих втрачає відчуття нюху та смаку, ніж було попередньо. Збільшилася кількість людей з розладом шлунково-кишкового тракту. Зазвичай такий симптом частіше зустрічається в дітей, — наголосив Дубров.

Також лікар розповів, що через штам «Дельта» стан пацієнтів може дуже різко погіршитися і буквально за декілька днів із відносно стабільного перейти в критичний.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень