Левів у рівненському зоопарку переселять (ФОТО)

Тварин випустять у новий літній вольєр

Вже протягом найближчих днів левів переведуть зі звичного бетонного укриття у просторий новий вольєр, де вони перебуватимуть до зими.

За цей час буде відбуватися реконструкція старого приміщення. На це у міської влади управління культури та туризму разом з керівництвом зоопарку просило виділити 1 мільйон 250 тисяч гривень.

Зоопарк вже зробив свій вклад в будівництво, розповідає директор закладу Олег Павлюк:

Ще в минулому році ми почали роботу з покращення цих умов. Було використано 960 тисяч гривень було використана на побудову зовнішнього вигулу, куди планується випустити левів. А це старе приміщення, будівля, в якій вони знаходяться зараз, вона, по-перше, аварійна, по-друге, згідно концепції розвитку, має виконувати функції зимового приміщення, адже левів взимку треба гріти. Тому ці кошти, які ми просимо, це для того, щоб реконструювати існуючу будівлю

Загалом же нове зимове укриття для левів міститиме не лише клітку для тварин, а й накритий оглядовий майданчик для відвідувачів.

Бюджетна комісія видачу коштів погодила, за умови підтримки усім депутатським корпусом Рівнеради, найближчу зиму рівненські леви зустрічатимуть у новій оселі.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень