Легше ніж здається. Як стати жінкою мрії, заради якої чоловіки готові на все?

6 головних критеріїв

Турбота до себе. Щоб вас полюбили, треба спочатку полюбити себе. Не ігноруйте своїх потреб та бажань, ви повинні бути для себе на першому місці, потім все інше. Це зробить вас привабливою для протилежної статі. Жінка, яка вміє любити себе, привертає найбільше уваги.

Ресурсність. Варто дбати про своє фізичне та емоційне здоров’я. Щоб стати наповненою та гармонійною, треба намагатися перебувати в стані спокою, стежити за тим, що ви їсте, чим займаєтеся і про що думаєте. І обов’язково необхідно якісно відпочивати, тоді вас супроводжуватиме відчуття легкості та натхнення. У такому стані ви будете привабливою, ваша ресурсність притягуватиме до вас увагу протилежної статі, як магніт.

Саморозвиток. Наш мозок також потребує їжі, тому постійно пізнавайте щось нове. Читайте книжки, навчайтеся, прослуховуйте курси чи вебінари. Лише на основі нових знань ми здатні продукувати креативні ідеї. Ви станете творчою і непересічною особистістю, тому будете привабливою, цікавою та сексуальною. Адже сексуальність – це той ресурс, який розкривається, коли жінка не боїться відкриватися новому і взаємодіяти з навколишнім середовищем.

Самореалізація. Для сучасної жінки вкрай важливо бути незалежною і вміти самостійно заробляти гроші. Сильних та успішних чоловіків приваблюють такі самі сильні жінки, протилежності ніколи не притягуються – це міф. Це не має бути карколомна кар’єра топменеджера чи підприємництво. Навіть якщо у вас звичайна робота, вона повинна вам приносити задоволення, розвиток і забезпечення ваших базових потреб.

Емпатія. Співчуття та розуміння потреб інших людей – це ті якості, які вирізняють магнетичних та привабливих жінок з-поміж інших. Якщо жінка вміє розпізнати емоції, переживання та почуття іншої людини, ставиться до них з повагою, вона емоційно зріла особистість. Тому варто розвивати в собі цю рису характеру, тоді ви станете магнітом для інших людей, з вами всі хотітимуть бути поряд.

Прояв любові. Проявляйте любов до себе та інших, і вам повернеться в рази більше. Не бійтеся відкриватися іншим людям, не соромтеся своїх почуттів. Якщо у вас були складні чи невдалі стосунки, пам’ятайте про це, винесіть урок із попереднього досвіду, але ніколи не несіть помилок у наступні взаємини. Тоді особисті стосунки складатимуться якнайкраще, у ваше життя приходитимуть люди для щастя, а не для уроків.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень