Легковик на зустрічній зіткнувся з маршруткою: деталі ДТП від поліції (ФОТО)

Минулої доби на Рівненщині трапилося дві дорожньо-транспортні пригоди - у Сарненському та Радивилівському районах

У селі Крупець, що в Радивилівському районі, близько 20 години водій автомобіля «Toyota Prado», 34-річний рівнянин не впорався із керуванням і в’їхав у відбійник.

Після зіткнення позашляховик ще 25 метрів рухався вздовж металевої огорожі. Унаслідок ДТП уламковий перелом стегна і тазу отримала 25-річна дружина чоловіка, яка нині у важкому стані перебуває у Радивилівській лікарні. Водій не постраждав, і згідно з освідуванням був тверезим.

А вже о 22:40 на автодорозі Городище-Рівне-Староконстянтинів у селі Немовичі на засніженій ділянці дороги зіткнулися два автомобілі «Баз» та «ЗАЗ Lanos».

За попередньою інформацією, водій легковика не впорався із керуванням і виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся із маршруткою. Пасажир «Lanos», 49-річний житель Сарненського району, від отриманих травм загинув на місці події. Його з машини діставали рятувальники. У водія - 50-річного жителя села Яринівка - медики діагностували закритий перелом ключиці.

У маршрутці на момент ДТП було 10 осіб, ніхто з них не постраждав.

За обома фактами у поліції проводять досудові розслідування. Поліцейські закликають водіїв бути максимально уважними на дорозі та дотримуватися правил дорожнього руху.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Теги: ДТП
Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень