«Лапами повністю обхватив за талію»: На Полтавщині домашній леопард наскочив на перехожу (ВІДЕО)

Жінка звернулася до поліції

Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

Інцидент днями стався в одному з районних центрів на Полтавщині.

У Кременчуці домашній леопард під час прогулянки  наскочив на 38-річну перехожу. Жінка не постраждала, але перелякалась, тому заявила до поліції, аби правоохоронці «дали юридичну оцінку» діям чоловіка з дикою твариною на повідку.

Леопард наскочив і лапами повністю мене обхватив за талію і відскочив. Мабуть, хазяїн відтяг за повідок. Було темно. Я не розумію, а якби це була дитина чи стара людина. Коли я почала виражати свою невдоволеність, хазяїн сказав «чого ти кричиш, він же тобі нічого не зробив». Це добре, що все так закінчилось: брудною курткою від лап і страшним переляком, – розповіла жінка.

У Кременчуцькому районному управлінні поліції зауважили:

Стосовно правопорушника складено адміністративні матеріали, які скеровано на розгляд до адміністративної комісії, котра має прийняти рішення щодо законності утримання дикої тварини та притягнення чоловіка до юридичної відповідальності.

Відомо, що цей леопард раніше вже опинявся у центрі уваги, і розгулює вулицями не вперше. Цього літа він потрапляв на відео під час прогулянки на дитячому майданчику в одному з дворів.

Джерела: РБК-Україна, Кременчуцька газета

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень