Лампочки перегорають не просто так: Що означає прикмета

Ви точно помічали таке

Всі електроприлади мають свій термін служби і рано чи пізно виходять з ладу. Проте буває, що неприємності стаються дуже часто. Наприклад, ви щойно замінили лампочку, а воно знову згоріла. При тому це може відбуватися одразу після ввімкнення світла, або через кілька днів.

Чому часто перегорає електрична лампочка

Екстрасенси кажуть, якщо у вас в домі постійно щось ламається, це – ознака негативного впливу та скупчення негативної енергетики. Окрім того, що ламаються прилади, у сім'ї часто бувають сварки та скандали.

Якщо лампочки почали часто перегоряти після смерті когось із членів сім'ї, то це означає, що покійник не може знайти спокій у потойбічному світі.

Він і досі не може залишити місце свого земного життя.

У такому випадку, треба виконати якесь доручення покійного або його мрію. Таким чином покійна людина може отримати заспокоєння.

Також лампочки часто перегорають перед суттєвими неприємностями, які можуть спіткати родину. Зверніть увагу на ваше життя, здоров’я та стосунки з оточуючими.

Це особливо важливо, якщо лампочки гаснуть у присутності конкретної людини.

Ну, і звісно ж тим, хто не вірить у прикмети, у ситуації, коли часто ламаються електроприлади, треба перевірити електропроводку. Можливо у вас виникає замикання, або дуже різкі стрибки напруги в мережі.

Джерело: Ukr.Media

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень