Китайці вподобали Тунель кохання (ФОТО)

А саме туроператори

Клеванський феномен вже став туристичною візитівкою Рівненщини і відомий далеко за межами України. Тож перебуваючи з робочою поїздкою в нашій державі, іноземці не оминули Тунель кохання, який отримав світове визнання.

Приємно, що до нас на Рівненщину приїхали туроператори з далекої країни. Сподіваємося, що їм сподобаються і Тунель кохання, і Музей бурштину.

Надіємося на подальшу співпрацю. Адже ці туристичні об’єкти є цікавими для туристів з Китаю, - відмітила начальник відділу туризму обласного управління культури і туризму Ярослава Гаврилова.

Нагадаємо, Тунель кохання – це ботанічний феномен, утворений заростями дерев, що ростуть вздовж залізничної колії. Поїзд проїжджає тут тричі на добу, обламуючи ті гілки, що порушують ідеальну форму тунелю.

Нагадаємо, що Китаєць запросив кохану з Пекіну, щоб освідчитись їй на Рівненщині (ВІДЕО)

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень