Килими на стінах – модний тренд чи засіб енергозбереження

В рамках енергоефективності вигідніше все ж стелити килим на підлогу

Відповідь на ці та інші запитання щодо впровадження енергоефективності в житті рівнян дали представники громадської мережі «Опора»

Відбулося це в рамках проведення міні-семінару в Рівненському обласному Центрі Зайнятості. Такі тренінги для безробітних активісти проводять щомісяця.

Присвячені ці заняття роз’ясненню методів енергоефективності, що допоможуть людям економити в себе вдома.

Зокрема, розповіли активісти про те, якими енергозберігаючими пристроями можуть користуватися рівняни, за допомогою яки методів ми можемо зекономити кошти. До прикладу, в ванній варто встановити лічильник, аби сплачувати лише за ту воду, яка реально споживається. Також на кухні не варто ставити холодильник біля плити.

Розповіла представник «Опори» Олена Чудінович і про те, чому не варто ставити мобільний телефон на зарядку на всю ніч:

Навіть 80%  достатньо для того, щоб телефон нормально функціонував. Ми зарядили на 80-90 %, і, якщо не хочемо чекати далі, виймаємо з розетки. Оскільки, кожен раз телефон розряджається, а ввімкнутий в зарядний пристрій він підзаряджається – розряджається, підзаряджається –розряджається, і це така процедура відбувається аж до самого ранку. І ми цим дуже псуємо батарею і використовуємо зайву електроенергію

Також розповіла активістка і про те, що для збереження тепла вигідно стелити на підлогу килими. Однак, чи ефективно вішати їх ще й на стіни – вона не знає.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень