Квитки на літак із Рівного до Анталії розкуплені на 70%

150-містний літак, який 10 липня має вперше вирушити до Анталії з рівненського аеропорту, уже завантажений на 70%. 

Про це йшлося сьогодні під час презентації першого рейсу до Туреччини з Рівного.

Чартер відправлятиметься з обласного центру раз на тиждень у неділю, переліт триватиме 2 години.

Туристична компанія також запевняє, що рівненський аеропорт пройшов усі необхідні перевірки і готовий до польотів. Не викликає занепокоєння і технічний стан літаків.

Між тим, директор із продукту та ціноутворення компанії TPG Валерій Паренчук каже, що хоч аеропорт і в жахливому стані, та завдяки інвестиціям його вдасться відновити. Тож відродження аеропорту у Рівному називають соціальним проектом та інвестицією в подальший розвиток Рівного.

Щоправда, суму інвестицій поки не називають, говорить Валерій Паренчук:

З його слів, аеропорт у Рівному, виявляється, не найгірший в Україні. До прикладу, коли запускали перельоти з Кривого Рогу, на борт літака пасажирів персонал буквально заносив на руках.

Тим часом, реконструкція рівненського аеропорту триває, її сподіваються частково завершити до вильоту першого рейсу.

За словами директора аеропорту, задля цього усі 84 працівники підприємства зголосилися працювати понаднормово. Керівництво сподівається, що реконструкція Міжнародного аеропорту Рівне дасть можливість дійти до рівня аеропорту в Івано-Франківську, розрахованого на середній клас.

Працюють і над збільшенням вдвічі пропускної здатності зали очікування, адже поки аеропорт у змозі приймати близько 100 людей, говорить директор Ігор Насинюк:

З його слів, на повну реконструкцію аеропорту потрібно близько 10 мільйонів гривень. Частину коштів пообіцяли виділити з обласного бюджету.

Між тим, туристична компанія, окрім Туреччини, на осінь планує ще запровадити рейси до Польщі та Єгипту. Розглядатимуть можливість запровадження і внутрішніх рейсів, втім, усе залежатиме від попиту. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень