Квитки на дебати між Зеленським і Порошенком уже надійшли у продаж

Вартість від 80 гривень

Колаж РБК-Україна

На популярній платформі безкоштовних оголошень OLX ще з учорашнього вечора почали продавати квитки на дебати на стадіон «Олімпійський». Про це повідомляють кілька загальноукраїнських видань.

Видання «РБК-Україна» пише, що  ціни "квитків на дебати" коливаються у межах 80-200 грн. При цьому автори оголошень не пропонують жодної інформації про те, коли пройдуть дебати, які місця вказані на квитках, і власне як взагалі виглядають квитки тощо.

Заскрінили одне з таких оголошень і журналісти BBC-News Україна.

"НСК "Олімпійський", два кандидати, прямий ефір, незавчені тексти без перерви на рекламу і ТИ, який зможе задати питання прямо", - пропонує загадковий підприємець, який "продає" віртуальні квитки за 180 грн.

Скрін «BBC-News Україна»

Звичайно, подібні пропозиції публікують шахраї. Їхні оголошення є фейковими, їх інтернет-ресурси моментально блокують. На момент підготовки публікації ми не знайшли жодного подібного оголошення на OLX.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень