Квасилівська меблева фабрика - розширяється. Інвестицій - на $ 4 млн (ФОТО)

Голова Рівненської ОДА повідомив про інвестиції ТОВ «Морган Феніче»

Фото з виробництва на "Морган Феніче". Джерело - Рівне 1.
Фото з виробництва на "Морган Феніче". Джерело - Рівне 1.

Компанія «Морган Феніче», яка виробляє меблі у Квасилові, інвестує у розвиток бізнесу 4 млн доларів. Компанія найближчим часом запустить лінію виробництва поролону потужністю 24 тис. тонн в рік, повідомив голова Рівненської ОДА Віталій Коваль

Фото - Рівненської ОДА.
Фото - Рівненської ОДА.

Очільник краю обговорив перспективи зустрічі зі співвласником Франкліном МакМахоном та директором Романом Басарабом.

За словами власників заводу, запуск лінії поролону дозволить створити нові робочі місця та здешевити виробництво продукції.

А ще допоможе якнайшвидше реалізувати в області проєкт меблевого кластера. 

 - Запуск лінії поролону дозволить не лише створити нові робочі місця, а й здешевити виробництво продукції. Адже раніше цей матеріал вони змушені були закупляти в монополіста.

 

Щобільше, витрачати додаткові кошти на логістику. Тепер у підприємства буде замкнений цикл виробництва меблів.

Обговорили з Франкліном і формування меблевого кластера на Рівненщині. Це один з основних пріоритетів розвитку області для нас.

 

А «Морган Феніче» може не лише долучитися до об’єднання, а й забрати 1-1,5% меблевого ринку Європи, створивши конкурентно спроможне середовище.

 

Наше спільне завдання - рости швидше ніж ринок. Як результат – ми збільшимо частку області в загальнодержавних обсягах виробництва меблевої продукції.

 

А це дасть можливість залучити додаткові ресурси для розвитку Рівненщини, створити додаткові робочі місця і привабити нових інвесторів, - зазначив Віталій Коваль.

Нагадаємо, «Морган Феніче» працює на Рівненщині уже 9 років. Щодня вони відправляють на експорт 1000 диванів, ліжок та інших видів м’яких меблів. І забезпечують роботу понад тисячі працівникам.

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень