Курсик викликав Ковальчука на дебати у Рівному

Чи відбудеться зустріч двох учасників виборчої гонки

Кандидат у депутати до ВРУ Олександр Курсик викликав свого головного опонента кандидата від партії «Слуга народу» Олександра Ковальчука на дебати.

- Досить ховатись за інструкціями київських політтехнологів! Досить шаблонних і порожніх відеороликів! Давай зустрінемось і поговоримо як серйозні люди. Про проблеми та майбутнє нашого міста і країни. Не бійся, чесна розмова - це не страшно, – заявив Олександр Курсик.- Я за чесні вибори! Тому чекаю тебе у середу на телеканалі «Рівне1» о 21:10.

Поки Олександр Ковальчук не прийняв виклик прийти на дебати. Посилаючись на щільний графік зустрічей, кандидат у народні депутати відреагував на своїй сторінці таким чином:

Зауважимо, що оскільки дебати заплановані на завтрашній вечір, достеменно не відомо чи прийде на них Олександр Ковальчук.

 

 

Політична агітація

 

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень