Чи дозволять вболівальникам «Вереса» курити на стадіоні під час матчів

У соцмережі Фейсбук мешканці Рівного обурюються палінню цигарок на стадіоні "Авангард" під час футбольних матчів

Громадський активіст Олександр Безощук з цього приводу висловив таку пропозицію:

Віце-президент Народного клубу «Верес» Олексій Кривошеєв прокоментував цю пропозицію:

Є закон, який забороняє паління в громадських місцях. А стадіон є громадським місцем. Другий момент – паління на стадіоні заборонено регламентом професійної футбольної ліги і взагалі правилами змагань. І це, з одного боку, - робота поліції, тому що це є правопорушенням. З іншого боку, тут потрібно бути свідомими як самим громадянам, які курять: вони мають розуміти, що поруч діти, жінки, громадяни, які не курять. І ті люди, які не курять, мали б взяти на себе якусь суспільну відповідальність, щоб зробити зауваження.    

За словами Олексія Кривошеєва, позиція клубу «Верес» така: стадіон – не місце для паління, бо так каже закон. Тому на стадіоні не може бути ніяких місць для куріння. І додає:

На матчах «Вересу» повен стадіон людей. І патрулі навряд чи змогли б всіх обійти, щоб проконтролювати: курить чи не курить кожен. Але якщо ми говоримо про те, що хочемо жити у цивілізованій державі і мати європейську країну, то повинні розуміти, що зміни починаються з себе. Ніякий дядя з дубинкою і поліцейським значком не зробить більше, ніж ми самі для себе. Я сам робив кілька разів зауваження курцям і у всіх випадках на це казали «вибачте» й гасили цигарку. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень