«Плаче спортзал за деким», - думки рівнян з соцмереж про вчорашнє купання з нагоди Водохреща

Радіо Трек зібрав з обговорення найцікавіше

Так мешканці Рівного поспішали зануритися у крижану воду Басівкутської водойми

В обговоренні - думки про правильне занурення у крижану воду, про розміщення фото цього процесу у Фейсбук, і про те, чи змиє це гріхи. Окрім цього, користувачі соцмереж звертали увагу на фізичну форму купальників.

Ось ці думки: 

Настьона Бондар Люди, я вас просто благаю..наступного року почитайте про те, що в трусах і купальниках (напівголі) не занурюються ...не занурюються....на цю порнографію у стрічці просто неможливо дивитися....

Tetiana YaseminTetiana Yasemin ...стрічка переповнена такими відео...Взагалі, люди розуміли, для чого робили це? Бо враження, ніби просто чергова фішка для посту у Фейсбук на кількість лайків.

Ніна Скиба Чи змиє гріхи занурення в воду???? Мені здається, що для прощення, звичайних водних процедур буде замало... Ба більше: після декого ще воду потрібно буде очищати))
А от завдяки фотографіям одразу видно, хто в якій фізичній формі....  Плаче спортзал по декому..... Гірко плаче....)))))

Nataliya Syomchyk фото гріхів цікавіші, ніж фото їх змивання.... чого ніхто не виставляє.... соромно?

Ruslan Gorovyi Не завжди фотік в моменти гріха під рукою

Мирослава НикитюкМирослава Никитюк Молодчинка, правильно підмітила!!! На жаль, це ніяка не віра, а просто дань моді, як і все! Згадайте, як ті, що ганяли нас від церкви в радянські часи тепер стоять у перших рядах і часто лобом стукають в підлогу... або вишиванки.. понатягали на себе всі, кому не лінь, навіть ті, що відкрито зневажають українців. Так і з купанням. Ще 10 років тому це робили тільки ті, хто справді в це вірив, а зараз усі, бо просто стало модно, та і попіаритись ніколи не буде зайвим))

Kordonets Oleg ...їхала маршруткою 18 січня в монастир жіночка одна, дружина відомого в Рівному підприємця... їхала на Свято, водиці свяченої попити. Всю дорогу розмовляла з водієм використовуючи лінгвістичний набір "1/3" - один мат на три слова )) Але нічо, вийшла з маршрутки, перехрестилась і пішла в святиню очищатися)))

Serhiy Grytsiuk Взагалі не розумію ажіотажу:
1. Якщо комусь хочеться купатися - купайтеся на здоров'я. Не хочете - сидіть дома і займіться ділом, а не хайте інших.
2. Як на мене, то краще нехай люди викладають фотки, де вони випробовують свої тіло і дух, а не фотки їжі чи порваних шкарпеток і того, як вони щодо цього почуваються.

Переглянути фото, як купалися мешканці Рівного на Водохреща, можна у публікаціях Як рівняни купалися на свято Водохреща ​ та Масові купання у Басівкутському озері в Рівному

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень