«Культура не постраждає», - начальник управління культури Рівного про своє повернення у політику

Начальник міського управління культури і туризму Рівного Тарас Максименко ( на фото) нещодавно вирішив повернутися у політику

Він вступив до громадсько-політичного руху Валентина Наливайченка «Справедливість», який донедавна називався партією «Прогрес», і очолив його міську організацію. Зробив це після того, як понад півроку був безпартійним, відтоді, як у березні цього року з власної ініціативи вийшов з політичної партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність». Чому вирішив це зробити і чи вплине це на його роботу на посаді начальника управління культури і  туризму?

Розповідає начальник міського управління культури і туризму Рівного Тарас Максименко:

Ті ініціативи, які народилися в управлінні культури, ті, які є в активістів, вимагають від мене повноважень трішечки більших, ніж просто начальник управління культури. І з позиції , наприклад, об’єднання ініціативних креативних людей, яких можна зібрати  партію, які вже є в партії, можна зробити набагато більше, можна запропонувати владі різні програми, проекти, можна вказати на якісь недоліки, і не тільки вказати, а спільно працювати над їх усуненням.

 

Тарас Максименко зауважив, що він уже останнім часом не працював у форматі звичайного начальника управління культури, а проявляв різні ініціативи з розкопок замку князів Любомирських, із захисту історико-культурної спадщини міста. Тобто робив багато тих речей, які не зобов’язаний робити начальник управління, і працював як громадський активіст. А тепер ця робота, за словами Максименка, може бути підсилена новими людьми, активістами. Вони зможуть звертати увагу на різні галузі життя міста. Тим паче, що у них є ініціативи у таких напрямах, як  транспорт, залучення інвестицій, соціальне житло для учасників АТО.

Тарас Максименко пообіцяв, що свою політичну діяльність вестиме у позаробочий час, тож вона не шкодитиме його роботі на посаді начальника міського управління культури і туризму.  

До речі, "Справедливість" Наливайченка - це вже п'ята політична сила Тараса Максименка. Окрім неї, та БПП "Солідарність", він також побував у Конгресі українських націоналістів, "Нашій Україні", "Фронті змін".

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень