Куди завтра піти у Рівному

Програма заходів до Дня захисника України та Покрови

У неділю, 14 жовтня, о 10:20 на майдані Незалежності відбудеться церемонія складання урочистої клятви ліцеїстів Острозького військового ліцею.

Вперше у День захисника України для військових прозвучить «Марш нової армії» та пролунає нове офіційне вітання «Слава Україні! Героям слава!».

Пізніше відбудеться покладання вінків та квітів до могил Героїв Небесної Сотні та Героїв, загиблих у зоні АТО, на кладовищі Нове, а також до Дошки Пам’яті у центрі міста.

У Свято-Покровському кафедральному соборі Рівного, як у всіх храмах області, з нагоди свята відбудеться Божественна Літургія. А вже о 12:00 тут розпочнеться святковий концерт кобзарів та лірників з Білорусі, Польщі та України - учасників Міжнародного фестивалю «Кобзарсько-лірницька Покрова» у межах проекту «ЕтноРівне».

А от на головному майдані обласного центру цього дня представлять виставку-інсталяцію «Відкрийте нам свої серця» та «12 історій про УПА».

Також на Майдані Незалежності представлять військову техніку ОК «Захід» Сухопутних військ ЗСУ. А вже з 15 год там виступатиме військовий духовий оркестр.

О 13:00 стартує фестиваль козацьких бойових мистецтв «Покровський вітер», організований козацьким табором «Гайдамаки» (м.Рівне, вул. Млинівська, 24).

А ще у цей день у міському будинку культури розпочне роботу ХІІІ Міжнародний Салон художньої фотографії «Фотовернісаж на Покрову».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень