Куди у Рівному викидати ремонтні відходи та старі меблі: коментар фахівця

З цим запитанням ми звернулися до директора підприємства «Санком-Рівне» Миколи Горбачука

Адже радник міського голови Рівного Олександр Джигирей закликав містян не розкидати по місту будівельні відходи і сайт Радіо Трек писав про це у  публікації Рівнян закликали не залишати сміття біля сміттєвих контейнерів

Директор фірми «Санком-Рівне» Микола Горбачук пояснив, що

будівельне сміття людина сама повинна вивезти на звалище.

А ось ремонтні відходи вивозить "Санком" і залишати їх Микола Горбачук радить біля сміттєвих контрейнерів:

Є поняття ремонтні відходи. Тобто щось там в квартирі, наприклад, двері старі зняв - біля сміттєвого бака поставив. Ремонтні і негабаритні відходи.

 

Моя думка тут така: як викидали до сміттєвих контейнерів – так хай і викидають. Ну куди ще викидати? Більше нема місць організованих.

 

Тільки цей процес треба впорядкувати. Наприклад, з моєї сторони: написати оголошення на всіх контейнерних майданчиках, що ремонтні відходи викидаються раз у два тижні протягом трьох днів.

За словами Микогли Горбачука, ці відходи вони забиратимуть наприкінці третього дня. Тобто таке сміття буде лежати біля сміттєвих контейнерів лише три дні раз на півмісяця. Адже щодня гнати спеціальне авто для вивезення такого габаритного сміття - дорого. Тож ніхто цим займатися не буде.  До днів вивезення ремонтне сміття рівнянам доведеться тримати або вдома, або у підвалах чи інших місцях.

Директор «Санкому» обіцяє таким чином впорядкувати вивезення ремонтного сміття за місяць.

А ось ставити спеціальні великі контейнери для такого сміття, пояснює він, не будуть. Бо заставлене ними місто неестетично виглядатиме. Та й спеціальних автомобілів для вивезення таких контейнерів бракує. Тож великі контейнери, пояснює Микола Горбачук,

почали встановлювати у місцях утворення стихійних сміттєзвалищ, як, наприклад, на вулиці Малорівненській поруч із залізницею. А також у місцях, де, приміром, внаслідок прибирання території перед Великоднем утворюється значна кількість сміття. Це біля кладовища «Нове», у парку біля Палацу дітей і молоді. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень