Куди скаржитись у Рівному на сумнівний алкоголь

Загальнодержавна операція «Акциз» триватиме і в 2017 році

Як повідомляє податкова поліція, під час операції «Акциз-2016» впродовж минулого року працівниками податкової міліції області припинили незаконну діяльність 4 підпільних цехів: 1 - з виробництва спирту та 3 – з лікеро-горілчаних виробів.

За результатами виявлених та припинених правопорушень, вилучено підакцизних товарів на суму понад 17,5 млн грн, з яких спирту – більше 2,6 млн грн, лікеро-горілчаних виробів – понад 3 млн грн, тютюнових виробів – майже 1,4 млн грн, паливно-мастильних матеріалів – понад 7,9 млн грн та транспортних засобів на суму 2,5 млн грн.

Тож податківці кажуть, якщо у вас є підозри щодо якості алкогольних напоїв, автентичності марок акцизного податку на них, стала відома інформація про незаконну діяльність на ринку нафтопродуктів або протизаконне ввезення на територію України транспортних засобів, телефонуйте та повідомляйте про це за номером чергової частини оперативного управління ДФС у Рівненській області 0362-692-588.

 

                            

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень