Куди піти у Рівному 8 березня

Анонс заходів, вистав, показ кінострічок

До свята 8 березня у Рівному відбудеться концерт вокально-інструментального квінтету української пісні - львівський гурт "Wszystko"! Хлопці - чи не єдиний у Львові гурт, який займається пропагандою саме української музики. В репертуарі – авторське аранжування давно улюблених пісень Богдана Веселовського, Андрія Миколайчука, Бумбоксу, Другої ріки, Океану Ельзи, Sunsay та багатьох інших.

Ці хлопці посіли 5 місце серед 39 гуртів, що виступали на вуличних сценах Львова у рамках міжнародного джазового фестивалю «Alfa Jazz Street Music». Концерт відбудеться у Міському будинку культури о 19:00

 Концерт камерної романтичної музики  чекає на гостей у Рівненській обласній філармонії. Більш класичною музикою рівнян потішать Денис Яворський (фортепіано, Україна, Київ) та Юлія Ван (скрипка, Китай-Німеччина-Україна). Початок концерту о 19:00 у залі камерної та органної музики.

Рівненський облмуздрамтеатр у цей вечір, 8 березня, покаже комедію на дві дії «Вечеря з диваком». Початок вистав у середу о 18:00.

Кінопалац «Україна» 8 березня покаже стрічку «Оселя зла: Фінальна битва» у 3Д , вечірній сеанс о 21:15, стрічку «Гірки жнива» о 19:25, а також фільм  «Лоґан: Росомаха» о 19:15 та 21:45.

А у кінотетарі «Мультиплекс. Ера» 8 березня покажуть «На п’ятдесят відтінків темніше» о 21:10. Стрічка «Лоґан: Росомаха» тут транслюватиметься  о 18:10, 20:40 та 23:10, комедія «Інфоголік» о 19:15 а фільм «Джон Вік 2» о 23:30.

Власне чимало вечірок відбуватиметься і у популярних закладах міста. ТРЦ «Екватор» підготував для своїх клієнтів розіграші призів, а також танцювальне шоу, виставку фіалок, показ весняних колекцій та багато іншого.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень