Куди перенесуть Речовий ринок у Рівному

На засіданні міськвиконкому затвердили детальний план забудови території ринку

І не тільки його. До плану розробники включили ще дві ділянки: одна обмежена вулицями Драгоманова, 16 Липня, Чорновола, друга – територія за ЦУМом. Тож загалом план стосувався майже 2,5 гектара землі у центрі міста.

Як розповіли розробники плану, замість ринку планують розташувати 12-поверхові будинки, у яких буде 10 поверхів – житла, решта – громадська інфраструктура. В одній з багатоповерхівок заплановано розмістити вбудований дитсадок, який зможе відвідувати до 160 дітей. Також під територією забудови буде підземний паркінг на 406 машиномісць.  

Про цей детальний план міський голова Рівного Володимир Хомко висловився так:

Мені не подобається там базар. Якщо я зроблю так, що там базару не буде, (я буду до цього причетний, особисто не буду цього робити), я буду щасливий. Тому що, якщо дасть Бог, буде все нормально зі стадіоном, це - інший контингент, і хотілося б, щоб там було цивілізовано.

 

Виглядає, що вимальовується велика рекреаційна зона: з пішохідними доріжками і територіями. Якщо дасть Бог, це все буде втілено.

 

Цей документ не є право на забудову. Тепер, якщо це все буде затверджено, вони повинні отримати на кожен будинок містобудівні умови і обмеження. Це буде видавати наше управління містобудування і архітектури.

Директор РЕчового ринку Володимир Рабінюк слухає презентацію і усміхається

А ось торгівлю з Речового ринку, каже міський голова, перенесуть на Ринок Дикого. Ринок Дикого Володимиру Хомку теж не подобається, але поки способу його десь подіти з центру міста він не бачить. Пояснює, що там працює 3 тисячі людей і такої території, щоб їх десь розмістити, у міста немає.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень