Куди б ви сіли? Місце для відпочинку розкаже про вас більше, ніж мама

Простий тест у картинці

Цей простий тест швидко визначить, які риси характеру вам краще розвивати.

Уявіть, що ви зараз перебуваєте в гостях, трохи втомилися і почали шукати місце для відпочинку. Вам запропонували сісти на стілець. Який з них ви б обрали?

Табуретка

Ви скромна людина. Ваші знайомі знають вас як добру і турботливу людину, ви співчутливі й готові будь-коли прийти на допомогу.

Крісло

Ви хоробра і рішуча людина, яка готова вступити в будь-яку авантюру. Вас складно роздратувати. У будь-якій області, стосується це роботи чи навчання, у вас високі очікування.

Стілець

Ви цілеспрямована й амбітна людина, яка готова зарядити натовп своїми ідеями і люди будуть слухати вас. Ви гарний оратор і дипломат, тому швидко йдете на контакт з новими людьми.

Крісло-гойдалка

Зараз ви перебуваєте на стадії особистісного зростання. Втім, вам вкрай важливо навчитися боротися з труднощами на шляху до досягнення мети. Будьте більш наполегливими та досягнете своєї мети.

Джерело: Патріоти України

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

Більше оголошень