«Криша» старателів напала на журналістів центрального телеканалу (ВІДЕО)

Вони знімали розслідування про видобуток бурштину

Бурштинокопачі напали на журналістів програми «Українські сенсації». Інидент стався біля села Грицьки на Дубровиччині. Журналісти якраз займалися власним розслідуванням щодо видобутку сонячного каміння. Під час стеження за людьми, що стоять «на шухері» біля місць видобутку напівкоштовного матеріалу, їх оточило 8 автомобілів. Після цього журналістів витягли з машини та змусили видалити відзняті матеріали. Про це повідомив на своїй сторінці в ФБ журналіст проекту «Українські сенсації» Тарас Середич:

Слідкуємо за "фішками" - людьми , які стоять "на шухері" біля місць, де миють бурштин. За півгодини спостережень наш автомобіль оточують 8 машин (потім під'їжджали нові) і блокують проїзд . Агресивні чоловіки (людей зо 20) у камуфляжах силою "дістають" нас із машини . Те, що ми журналісти - їм "по..., бо всі ми продажні і знімаємо не те, що треба". У водія забрали ключі. Запевнили, що ми звідси не виїдемо, якщо не видалимо усе відео. Видалили.

 На відео помітно, як машину знімальної групи супроводжує чорний позашляховик.

Окрім цього, «1+1 Медіа» звернулися до голови рівненської ОДА Олексія Муляренка, а також керівників правоохоронних відомств із запитом пояснити, чому вони не вживають заходів щодо припинення нелегального видобутку бурштину.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень