Круті місця для відпочинку в Україні. Сергій Притула порадив (ВІДЕО)

Відомий ведучий поділився враженнями свого відпочинку у червні

ФОТО з сайту cosmo.com.ua

Журнал Cosmopolitan наводить поради від відомого ведучого Сергія Притули, де справді варто побувати цього літа в Україні. Адже навіть закриті кордони через пандемію не зможуть зупинити охочих до відпочинку й нових вражень.

Кілька місяців тому журналісти поставили мені запитання: «В яку країну ви поїдете насамперед, коли закінчиться карантин, і світ відкриє кордони?» Я відповів, що з усією повагою до низки країн, де я час від часу полюбляю відпочивати, цього року гроші моєї сім’ї осядуть у кишенях вітчизняних готельєрів та рестораторів, власників будиночків біля моря та квадроциклів. Я не дуже полюбляю ділитися подробицями родинного відпочинку, але так сталося, що в кінці червня обвозив сім’ю неймовірно мальовничими місцинами Закарпаття, які, на жаль, зараз затопило. Ділюся маршрутом, аби ви полинули в ті краї, коли все нормалізується, — зізнався Сергій Притула.


Місце №1: полонина Боржава

 Більшість шляху на полонину краще подолати підіймачем, а потім, щоб отримати максимальне задоволення від краєвидів, підійматися ще пішки, час від часу роблячи привали, — радить ведучий. — Краєвиди неймовірні — від традиційно карпатських до таких, які мають легкий натяк на Ірландію. Перед тим, як спускатися підіймачем, можете завітати у колибу або чайну.

Місце №2: село Верхня Грабівниця

У цьому селі знаходиться бункер на «Лінії Арпада» — добре збережена пам'ятка Другої світової війни. «Лінія Арпада» — ряд захисних об'єктів, які тягнулися 800 км карпатським хребтом. Ведучий Нового каналу запевняє: це неймовірно крута точка, про яку в Україні мало хто знає. Але Притула не рекомендує спускатися в тунель без гіда — так ви просто нічого не зрозумієте. Екскурсія триває 40-45 хвилин.

Місце №3: замок Паланок

Ця середньовічна фортеця знаходиться в місті Мукачево та розташована на горі вулканічного походження. Це не просто резиденція, в якій проживали князі, тут жила величезна кількість людей — аристократи, слуги, майстри. А під час облоги замок служив укриттям і для селян, які мешкали навколо.

На території України не так багато замків у такому чудовому стані. Щоправда, паркінг поблизу трохи псує селфі. Але нічого, якось переживете, — пожартував Притула.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень