Критика начальства – Левам, аналіз фінансових справ – Скорпіонам: гороскоп на 12 січня

А Стрільцям потрібно дати собі спокій

ОВНИ

Вам хочеться перебувати в центрі уваги, але не варто використовувати для цього будь-які можливості. Не виключені конфлікти вдома, причиною яких будуть ваші надто сміливі вчинки.

ТЕЛЬЦІ

День підходить для того, щоб почати ремонт або просто навести порядок в домі. Від допомоги у роботі краще відмовитися й покладатися тільки на себе.

БЛИЗНЯТА

Не треба виявляти завзяття у справах, які на даному етапі вам не під силу, бо однаково нічого не вдасться. Також не варто брати чи давати гроші в борг.

РАКИ

Професійна діяльність зараз буде вас обтяжувати. Можливо, ви чекаєте змін, а може, просто хочете відпочити. А ось в особистих стосунках пануватиме гармонія й це буде вашим джерелом натхнення.

ЛЕВИ

Цього дня можливі труднощі у роботі. Керівник робитиме вам критичні зауваження й, можливо, змусить переробляти раніше зроблену роботу.

ДІВИ

Дрібниці життя повинні відійти на другий план, поступившись місцем більш важливим темам. Зараз варто задуматися про перспективи справи, якою ви займаєтеся.

ТЕРЕЗИ

Це буде дуже продуктивний день. Ви зможете впоратися з багатьма завданнями. Можливі цікаві пропозиції та корисні знайомства.

СКОРПІОНИ

У вас з'являться цікаві ідеї. Не соромтеся звертатися до тих, хто може допомогти з реалізацією. Також вам потрібно серйозно проаналізувати свої фінансові можливості.

СТРІЛЬЦІ

Не вимагайте від себе надто багато й не намагайтеся вирішити всі питання. Цього дня у вас можуть зав’язатися нові стосунки.

КОЗОРОГИ

День буде напруженим, тому нічого серйозного не плануйте. Якщо не хочете ускладнювати собі життя, то не давайте обіцянок.

ВОДОЛІЇ

Можливі новий роман або відновлення старих любовних стосунків. Намагайтеся більше дбати про здоров'я – особливо уникайте стресових ситуацій.

РИБИ

Зараз непотрібно братися за роботу, пов'язану з серйозними фізичними навантаженнями. Також ви будете схильні приймати рішення під впливом емоцій, у яких згодом можете розчаруватися.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень