Кремль прокоментував ситуацію з отруєнням Навального (ФОТО)

«У действующей власти много критиков» (с)

Висновки по ситуації з Навальний правоохоронні органи будуть робити після отримання аналізів.

Якщо інформація про отруєння Олексія Навального підтвердиться, то правоохоронні органи почнуть розслідування. Про це в четвер, 20 серпня, заявив прессекретар президента Росії Дмитро Пєсков, пише ТАРС.

«Спочатку нам потрібно дочекатися остаточних аналізів, які допоможуть лікарям визначити, що ж сталося, що стало причиною цієї ситуації, причиною втрати свідомості.


Після цього, якщо має місце отруєння, якщо будуть відповідні заяви або якщо інші рішення приймуть правоохоронні органи, тоді буде розслідування», - сказав він.

Пєсков запевнив, що лікарі і правоохоронні органи однаковим чином відносяться до всіх громадян Росії.

Відповідаючи на питання, чи вважає Кремля ситуацію з Навальний особливої ​​в зв'язку з його критичним ставленням до керівництва країни, Пєсков підкреслив, що «у чинної влади багато критиків», в тому числі серед громадян РФ.

Нагадаємо, сьогодні вранці літак рейсу Томськ-Москва екстрено сів в аеропорту Омська, оскільки Навальному стало погано під час польоту. Він втратив свідомість.

Пізніше стало відомо, що Навальний знаходиться в медикаментозній комі і підключений до апарату ШВЛ. Лікарі обіцяють, що визначаться з діагнозом опозиціонера протягом дня.

Кремль навіть готовий відправити Навального закордон

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень