Кредит на житло АТОвцям: на Рівненщині перейнялись цим питанням

Спільно із чиновниками обласної державної адміністрації

В Україні плануються зміни у державній програмі кредитування житла для учасників АТО. Про це заявив директор Державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву Василь Шевчук.

Вирішення проблеми відсутності державного фінансування для будівництва житла існує. Василь Шевчук завпенив, що  альтернатива є. Це створення обласної програми співфінансування будівництва житла для учасників АТО.

Розповідає Василь Шевчук:

Нині з держбюджету фінансування житлових програм не здійснюється. Ми звертались до Рівненської обласної державної адміністрації із пропозицією створити нову обласну, чи то пак регіональну програму, з  надання пільгових кредитів учасникам антитерористичної операції на Сході України. Кількість охочих отримати вигідний, і головне надійний кредит на житло серед АТОвців останнім часом зросла.

Нині, за словами Василя Шевчука, розглядається такий варіант кредитування: 50 % покривається програмою, а 50 % вноситься самим учасником АТО.

Також у нову програму Василь Шевчук  запропонував внести головну поправку: в прописаних умовах для надання кредиту забрати пункт про вікові обмеження. Але, при у цьому, у контрактах прописувати, що погасити кредит треба до настання пенсійного віку.

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень