Крадій на Рівненщині: заліз в оселю, розбудив господарів, потрапив у СІЗО

Чекає на міру запобіжного заходу

В ізоляторі тимчасового тримання перебуває 29-річний житель райцентру. Молодика сьогодні, 22 лютого, застали на «гарячому», коли той наготовив винести чуже майно. Тепер за спробу крадіжки йому загрожує позбавлення волі.

Господарі квартири випадково забулися замкнути двері квартири, чим і скористався близько четвертої ночі зловмисник. Із помешкання хотів викрасти 11 одиниць камуфльованого одягу та особисті документи. Однак від підозрілого шуму прокинувся 19-річний син, який розбудив батьків і затримав злодія до приїзду поліцейських.

Тепер горе викрадач камуфльованого одягу перебуває у СІЗО. Вирішується питання про повідомлення йому про підозру та обрання міри запобіжного заходу. Поліцейські перевіряють зловмисника на причетність до скоєних інших кримінальних правопорушень. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень