КПП на Рівненщині хочуть зробити міжнародним. Аби заробляти гроші (ФОТО)

І залучати туристів

Контрольно-пропускний пункт «Прикладники». Кордон із Білоруссю. Сьогодні цей КПП має статус міждержавного. Тобто перетнути його можуть тільки українці та білоруси.

- Коли переведемо КПП у статус міжнародного, перетинати наш кордон у цьому місці зможуть мешканці усіх країн. А це суттєвий крок вперед для розвитку Рівненщини, як дорожньо-транспортного хабу.

 

На сьогодні єдиний автомобільний міжнародний КПП на території області знаходиться в Городищі у Дубровицькому районі. Тому мешканцям сусідніх держав потрібно об'їжджати майже 200 км, аби потрапити на Рівненщину.

Про надання міжнародного статусу для КПП «Прикладники» вже говорив зі своїм білоруським колегою — керівником Брестської області Анатолієм Лисом. Він підтримав мою ідею.

 

Наступний крок — зібрати урядові комісії обох країн, які й приймуть рішення щодо перепрофілювання КПП, — повідомив голова Рівненської ОДА Віталій Коваль.

Таким чином в області планують збільшити товарообіг та пасажиропотік, а завдяки потоку туристів - додатково наповнювати місцеві бюджети.

Наші новини у Тelegram. Номер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень