Ковальчук «кошмарить» працівників Рівненської обласної ради, – Корнійчук (ФОТО)

Нараду з підлеглими у суботу проводили обидва голови обласної ради

Вхід до кабінету голови облради не забарикадований. Там перебуває Володимир Ковальчук.

Сьогодні у приміщенні Рівненської обласної ради та Рівненської ОДА доволі велелюдно – чиновники відпрацьовують вихідний - 7 березня.

На робочому місці і обидва голови обласної ради – «старий» Володимир Ковальчук  і «новий» Олександр Корнійчук.

Секретар Ковальчука повідомила, що у нього нарада і з кореспондентом Радіо Трек він зустрітися відмовився, перенаправивши до прес-секретаря ради Андрія Лобчука (який, до речі, написав заяву на звільнення з 11 березня; заява підписана і Лобчук на роботі «закриває» формальні питання).

Як повідомив Андрій Лобчук, Володимир Ковальчук не ночував у кабінеті, як встигли повідомити деякі ЗМІ, а прийшов вранці і навіть проводив прийом громадян. Інформацію підтвердив і охоронник облради.

Себе Ковальчук вважає легітимним головою обласної ради і збирається відстоювати це у суді. Посилаючись на подані нижче підстави, а це Закони «Про статус депутатів місцевих рад» та «Про доступ до публічної інформації»

Натомість нам вдалося поспілкуватися з «новим» головою Рівненської обласної ради Олександром Корнійчуком, який вже сьогодні зустрівся з працівниками апарату обласної ради.

Були на зустрічі і обидва заступники голови – Микола Драганчук та Олексій Бучинський.

За словами Олександра Корнійчука, на нараді він заспокоїв працівників апарату, яких «кошмарить» Ковальчук (тим, що він легітимний і працівники апарати мають виконувати його накази). Він не знає, чи ночував у кабінеті Володимир Ковальчук, але світло там горіло усю ніч.

Вранці з двома невідомими особами Ковальчук, за словами Корнійчука, забрав з канцелярії «Журнал розпоряджень», а ось печатка залишається у канцелярії.

Корнійчук вже сьогодні підписав розпорядження про припинення повноважень Ковальчука і про початок виконання обов‘язків ним, Корнійчуком, зважаючи на учорашнє рішення депутатів обласної ради.

Каже, що готовий до зустрічі з лідером «радикалів» Олегом Ляшком, хоча й не вірить, що той приїде до Рівного.

Натомість, на підтримку новообраного голови Рівненської обласної ради, депутата від БПП, в приміщення на Майдані Просвіти прибув народний депутат Юрій Вознюк від «Народного фронту».

Чим завершаться зустрічі та наради у коридорах обласної ради, стане відомо вже незабаром. Олександр Корнійчук впевнений, що емоції втихнуть і рада (з ним на чолі – авт.) запрацює в нормальному режимі.

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень