Костопільчани привезли спеціальний кубок із Кракова (ФОТО)

На вихідних борці з костопільського клубу «Базальтова скеля» взяли участь у Міжнародному турнірі з греко-римської боротьби у Польщі. Змагання за участю 270 борців із Польщі, України, Білорусі та Норвегії, приймав Краків.

За підсумком змагань на Костопільщину поїхав Кубок за 3 загальнокомандне місце.

В особистому заліку Максим Кожарко (45 кг) здобув золото. Дмитро Ковальчук (48 кг) та Максим Українець (44 кг) виграли по сріблу.

Бронзовими призерами стали Владислав Радіо (60 кг), Роман Яцутик (52 кг), Олександр Довгорукий (65 кг) та Максим Демчук (60 кг).

Гарні результати показали також Дмитро Матвійчук — п’яте місце, Ярослав Кулініч — сьоме місце, Володимир Радчук — восьме місце, Назар Бугай — десяте місце.

Варто зауважити, що більшість борців навчаються у Мирненському ліцеї Малолюбашанської об'єднаної територіальної громади.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber063-73-4-106-4


 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень