Коридорами управління юстиції у Рівному (19 ФОТО)

Для місцевих журналістів сьогодні влаштували квест

Начальник Головного територіального управління юстиції у Рівненській області Іванна Смачило запросила представників преси до свого управління. Сьогодні вона особисто показала, у яких саме умовах працюють її підлеглі. Нагадаємо, у це приміщення на вулиці Замковій управління юстиції переїхали не так давно, влітку 2016 року.  

Іванна Смачило розповідає:

Приміщення, в яких доводилось працювати в будівлі ЦНТІ, були в жахливому стані. І працівникам, і громадянам доводилось пішки підніматися на 7-9 поверхи, тому що протягом більше як 8 років не працював ліфт.

Тому нове приміщення було дуже важливим першим кроком до якісного сервісу. Переїхавши у будівлю на Замковій, 29, ми зекономили кошти державного бюджету. На переїзд та облаштування нового приміщення жодних додаткових бюджетних коштів юстиція не отримувала, все в рамках річного бюджету.

Нині більшість приміщень уже відремонтовано і адаптовано для прийому громадян. Проте, ще частина приміщень потребують ремонту або роботи в них ще тривають. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень