Короткочасна романтика – Тельцям, підступи ворогів – Скорпіонам: гороскоп на 12 листопада

А Левам потрібно віддатися почуттям

ОВНИ

Цього дня можете розраховувати на підтримку вищих сил, покровителів і партнерів. Ви будете вельми везучими й без особливих зусиль зможете здійснити чимало вигідних ділових операцій або домогтися симпатії людини, яка вас цікавить.

ТЕЛЬЦІ

Існує велика ймовірність нового знайомства чи короткочасних романтичних пригод. Намагайтеся зараз використовувати будь-яку можливість для того, щоб змінити на краще своє особисте життя. Сон може бути пророчим і виповнитися наступного дня. 

БЛИЗНЯТА

Можливі дрібні неприємності та стресові ситуації, які заберуть у вас багато сил та енергії. Друга половина дня сприятлива для оформлення нотаріальних документів, звернення до начальства та органів влади.

РАКИ

Зорі пророкують вам романтичне побачення. А от на роботі можлива неприємна зустріч або звістка, яка не найкращим чином позначиться на вашій кар’єрі.

ЛЕВИ

Зорі попереджають про те, що будь-яка справа вимагатиме від вас максимуму зусиль. В особистих стосунках відкиньте сумніви та дозвольте почуттям повністю захопити вас.

ДІВИ

Для реалізації задумів вам необхідне усамітнення. Не завадить і допомога впливових осіб. Намагайтеся більше часу приділити рідним, а особливо – дітям.

ТЕРЕЗИ

Вас чекає один із найсприятливіших днів, коли деякі ваші мрії можуть стати дійсністю.

СКОРПІОНИ

Зараз вам потрібно бути особливо уважними та обережними, адже можливі підступи ворогів. Не приймайте жодних необдуманих рішень. Навіть якщо отримаєте дуже привабливу пропозицію від перевірених людей, то візьміть час на роздуми.

СТРІЛЬЦІ

У професійній сфері вас чекає успіх, проте зірки застерігають від прагнення виділитися чи наполягати на своїй думці. Можливі любовні розчарування.

КОЗОРОГИ

Підвищена працездатність та нестандартний підхід до вирішення проблем принесуть свої плоди – є шанс укласти дуже вигідну угоду.  

ВОДОЛІЇ

Це буде один із чистих днів, відзначених гармонією та справедливістю. Несподівана зустріч призведе до покращення фінансового становища. Вам пощастить вирішити й деякі проблеми в особистому житті. 

РИБИ

Ви опинитеся у центрі уваги. Схоже, почнуть здійснюватися давні плани. Будьте уважними до своїх коханих, бо є ризик серйозного конфлікту.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень