Користь для психіки та тіла: Добірка YouTube-каналів для занять йогою вдома

Тепер ваше завдання просто знайти час

В умовах повномасштабної війни упоратися зі своїми емоціями вкрай непросто. Постійний стрес, паніка, невизначеність та страх поступово руйнують нашу психіку та роблять нас вразливими.

Під час бойових дій необхідно приділяти увагу своїм відчуттям та давати собі заспокоїтися.

А допомогти в цьому може йога

Корисні для тіла й душі вправи зараз доступні кожному, адже виконувати їх можна в себе вдома. Добірка YouTube-каналів для занять йогою вдома

SarahBethYoga

Викладачка сучасної йоги Сара Бет навчить усіх охочих виконувати корисні вправи. На її каналі можна знайти різноманітні інструкції, а також основні вчення йоги для духовного розвитку.

Yoga with Kassandra

Канадська інструкторка йоги Кассандра Рейнхардт із радістю ділиться на своєму каналі простими та доступними заняттями йогою, які зможуть опанувати навіть новачки.

MadFit

Ще одна канадська фітнес-блогерка Медді Лімбернер також ділиться з підписниками фізичними вправами й практиками з йоги, що допомагають зняти стрес. До речі, родзинка її каналу — оригінальний музичний супровід у роликах, який не залишить байдужим нікого.

Yoga With Adriene

Американська інструкторка з йоги зі штату Техас із радістю навчить новачкам практикам з йоги. Вона неодмінно змусить полюбити йогу навіть запеклих скептиків.

BrettLarkinYoga

Авторка цього каналу — яскравий приклад того, що ніколи не пізно змінювати своє життя.

Бретт Ларкін протягом 25 років займалась балетом та сучасними танцями, проте в один момент вирішила перекваліфікуватися та почати практикувати йогу.

Джерело: ranok.ictv.u

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень