Коридор затемнень у жовтні: рішення в ці дні можуть змінити ваше життя

Відомо, як потрібно поводити себе в цей період

Коридором затемнень називають період між сонячним та місячним затемненням. Осінній коридор затемнень почався 14 жовтня і закінчиться 28 жовтня.

Як пояснює астрологиня Лана Шредер, коридор затемнень - це тунель, де є точка входу та виходу. Відстань між зупинками два тижні й у цьому тунелі нема пауз чи розвороту. Починається цей коридор зі з'єднання Сонця та Місяця у знаку Терези, а закінчиться опозицією Сонця в Скорпіоні та Місяця у Тельці.

Що принесе коридор затемнень? 

Період коридору затемнень має велике значення. На думку астрологів, саме в ці дні трапляється те, що має відбутися. Ми маємо пройти певні ситуації, побачити тих, кого мали зустріти, попрощатися з тими, з ким нам вже не по дорозі. Усе те, що ви не встигли до цього моменту – вас точно наздожене.

Довіряйте своїй інтуїції в найближчі тижні, вона буде вести вас саме туди, де вам потрібно бути. І зведе саме з тими, хто має бути в вашому житті.

В такі дні можливі доленосні знайомства, примирення, розлучення, кардинальні зміни у житті, несподівані зустрічі та інші події, які можуть впливати на ближнє та дальнє майбутнє.

Будуть розв'язуватися застарілі питання, які свого часу ви не довели до кінця. Це може як сфера роботи чи бізнесу, так і особисте життя. 

Також з'явиться жага до самопізнання, до вивчення чогось нового, до запуску нових проєктів. Але пам'ятайте, що усе почате в цей період – може лишитися з вами надовго.

Що не можна робити у коридор затемнень? 

Варто пам'ятати одну важливу річ, на якій наголошують астрологи - усе, що відбувається у період коридору затемнень має фатальні наслідки.

Тобто, прийняті рішення змінити потім буде неможливо. Якщо ви вирішите звільнитися з роботи, розірвати стосунки – назад шляху вже не буде.

Усі стосунки, які почнуться в цей період, будуть тривати довгий час. Люди, яких ми зустрінемо, мають бути у нашому житті. Якщо саме зараз ви одружитеся не з тою людиною, то розірвати цей шлюб буде дуже важко. Те саме стосується дружніх та робочих відносин.

Тому приймайте рішення не на емоціях чи під впливом певних чинників, а виважено, з чітким розумінням, що ви робите та для чого.

Джерело

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень