Віталій Корчик: перші гроші народний депутат заробив на ...ринку

Хто є хто на Рівненщині

Народний депутат Віталій Корчик разом із дружиною Оленою задекларували понад півмільйона готівки та 13 тисяч на банківських рахунках. Депутат зізнавався журналістам, що почав заробляти на ринках північних районів області. Не уточнив народний обранець лише те, що він продавав на «базарах».

Як відомо, Віталій Андрійович Корчик – народний депутат Верховної Ради України 8-го скликання по загальнодержавному багатомандатному округу.

ОФІЦІЙНА БІОГРАФІЯ

Народився 18 квiтня 1984 року, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України.

Експерт із суспільно-політичних питань Департаменту регіональної політики.

У 2007 році закінчив Українську державну академію залізничного транспорту, «Автоматика та автомеханізація на транспорті».

Був інженером АТ «Мегабанк», другим секретарем Харківського міськкому СПУ, головою Харківської обласної організації Спілки молодих соціалістів, експертом із суспільно-політичних питань Департаменту регіональної політики Громадської організації «Фронт Змін».

РОБОТА В РАДІ

Повний перелік законопроектів, поданих Корчиком на розгляд Верховної Ради, можна побачити на офіційному сайті парламенту. Працюючи у ВРУ, Корчик пообіцяв посилювати соціальний захист тих, хто захищає Батьківщину.

Згодом нардеп сприяв введенню обов'язкової перевірки декларацій чиновників, політиків, суддів.

Корчик пообіцяв сприяти в наданні необхідного медичного обслуговування учасникам бойових дій. Корчик підтримав створення НАБУ.

Нардеп є членом Комітету ВРУ з питань транспорту.

Корчик підтримав прийняття нової Військової доктрини, в якій Росія названа державою-агресором.

СТАТКИ

Згідно з декларацією за 2015 рік, Віталій Корчик не має власного житла. Він зареєстрований у будинку в Сарнах площею 78,70 кв.метрів, а його дружина зареєстрована в одному з сіл Чернігівської області у будинку площею 91 кв.м. 

Разом із дружиною депутат орендує квартиру у Києві площею 42 квадратних метри, варість оренди якої депутату компенсують з бюджету України.

Торік нардеп придбав авто Тойота RAV4 за 145 000 гривень. 

Депутат вказав готівкові кошти у сумі 9 тисяч доларів. 

Дружина нардепа Олена Корчик торік заробила 189 434 гривні у ПАТ Промінвестбанк.

У цьому ж банку вона отримала 934 гривні процентів та 1613 гривень страхових виплат. Від послуги страхування у цьому ж банку Олена Корчик отримала 4 341 гривню. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень