Чиновників чекає «віконна люстрація», - Пандрак про концерт Олі Полякової у Рівному

Йдеться про тих, хто дозволяє подібні виступи у Рівному. А концерт співачки Олі Полякової у Рівненському драмтеатрі - під питанням

Під час останньої сесії обласної ради керівник Спілки учасників бойових дій та АТО «Українська військова організація» (УВО) Сергій Пандрак звернувся до депутатів (обласних і міських обранців) із закликом не допускати у Рівному концертів тих артистів, які з моменту анексії Криму виступали там, або їздили з гастролями до Росії.

Свої слова Пандрак підтвердив і кореспонденту Радіо Трек, зазначивши, що чиновників, які його не зрозуміли,

чекає «віконна люстрація».

Що ж до концерту Полякової, Сергій Пандрак зазначив, що цього у Рівному не допустять, а нібито сприяння у концерті, підписане заступником голови обласної ради Олександром Корнійчуком – є фейком.

Ми не допустимо її співів і танців у місті Рівному. Першого заступника голови обласної ради, пана Олександра, хтось обманув, підсунув йому листа з проханням посприяти концерту.  Він його підписав на директора облмуздрамтеатру… А до директора театру у нас є свої серйозні претензії. Ми ще будемо з ним розмовляти, прийдемо у гості до нього обов’язково і поспілкуємося.    

До слова, адміністрація співачки Полякової розповсюджує спростування щодо її виступів у Криму і Росії з моменту бойових дій на сході України. Також вони заявили про намір відстоювати честь і гідність Ольги Полякової у суді, якщо у цьому виникне необхідність.  

Ось як цитує заяву прес-служби співачки видання СТРАНА.UA

"Официально заявляем, что Оля Полякова ни разу не выступала в оккупированном Крыму или на территории ОРДЛО. Хотим напомнить, что с началом российской агрессии Оля Полякова выразила четкую гражданскую позицию и прекратила любые выступления и концертную деятельность в России, пока эта страна не прекратит агрессию по отношению к нашему государству ".

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень