«Коні не винні»: власник стайні у центрі міста заявив про благі наміри

Чоловік будує поряд зі стайнею сцену, а двір хоче облаштувати для дітей

Нагадаємо, напередодні завідувачка дитсадка № 31 Валентина Кульчинська через сусідство із кіньми звернулась до міського управління освіти та у Держпродспоживслужбу.

Після розголосу теми у рівненських ЗМІ, власник коней сам звернувся до редакції «Радіо Трек». Назвався він Андрієм Павлюком, і заявив, що облаштовує тут двір «для дітей з синдромом Дауна».

Чоловік не уточнив назви дитячої організації, для якої планує працювати. Не почули ми і конкретної  відповіді з приводу того, хто надавав дозволи на розміщенні у центрі міста стайні.

Я, Павлюк Андрій Тарасович, власник коней. Ми їх утримуємо у стайні за обласною науковою бібліотекою. За тваринами прибираємо. Усі відходи вивозить спеціальна техніка. Після розголосу у ЗМІ нам навіть допомогу пропонували із тресту зеленого господарства. Щодо дозволів, то скажу вам, що кожного тижня пишу по два листа міській владі і не маю ніякої відповіді. Хомко, коли ми до нього заходили, сказав, що сам з усім розбереться, - повідомив чоловік.

Андрій Павлюк підтвердив, що «його директором є Хома Олег Романович».  

З’ясувались також і нові деталі щодо будівництва на цій ділянці. Павлюк зокрема запевнив, що добудував сцену, яка розташувалась за кілька десятків метрів від стайні.

Цей «проект» він називає подарунком дітям.

Сцена - це подарунок. Я хочу зробити сюрприз дітям та їх батькам, аби їм було місце для дозвілля. Цим хворим дітям дуже необхідне живе спілкування із природою. Їм немає, де подітись, - запевнив чоловік.

Попри усі обурення, яке висловлюють окремі рівняни та колектив дитсадка із батьками, у стайні ночують коні. А вдень на них катаються по Лебединці ті рівняни, яким тварини до вподоби.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень