«Коні не винні!» Кому заважає стайня в самісінькому центрі Рівного?

Так жартували класики, та рівнянам, схоже, не до жартів

Кілька днів рівняни активно обговорюють тему присутності у центрі міста стайні для коней. Одним людям це аж ніяк не заважає, інші висловлюють свою категоричну позицію.

З’явилась інформація про те, що стайню, яка розташована на Короленка, 6, на задньому дворі обласної бібліотеки, облаштували з подачі керівництва цього ж закладу. Однак сама Валентина Ярощук, яка є директором універсальної бібліотеки, каже, що жодних дозволів вона не давала, а земля взагалі не належить її комунальному закладу.

Щодо сусідства із тваринами, то Валентина Ярощук дала неоднозначну відповідь: «Ми спокійно собі існуємо паралельно».

Зачіпаючи тему землі, варто зауважити, що про її власника поки нічого не відомо.

За інформацією одного із місцевих видань, стайня розташована на землі тресту зеленого господарства. Однак, цю інформацію ані спростувати, ані підтвердити в управлінні Держгеокадастру у Рівненській області не забажали.

Редакція «Радіо Трек» надіслала туди офіційний запит, аби з’ясувати, кому належить ця земля.

А тим часом в міському управлінні житлово-комунального господарства зазначили, що в міську раду власники коней, які перебувають у тій стайні і катають рівнян на Лебединці, не звертались.

Могли би звернутись до міського голови, описати свої проблемні питання, і ми б розглянули їхню пропозицію. У разі позитивної відповіді підписали б із трестом зеленого господарства договір, платили б їм за прибирання території. Так, як це роблять інші приватні підприємці. Тобто не мали б ці люди жодних проблем, але за коней – до нас не звертались. Принаймні я таких звернень не читав, - зазначив начальник управління ЖКГ Володимир Лапюк.

Самі ж власники коней кажуть, що попит на їхні послуги є, особливо у вихідні дні. Після коней, кажуть, прибирають самі, а скарги окремих рівнян не коментують.

До слова, стайня розташована дуже близько до подвір’я дитячого садочка № 31. У закладі поки на таке сусідство не скаржились, а діти, які часом спостерігають за тваринами, відверто радіють такій «картині».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень