Конфлікт у багатодітній родині: сестра вдарила іншу сестру ножем

Дівчина перебуває у реанімації. Її стан медики оцінюють як важкий

Сварка виникла у багатодітній сім’ї із села Переброди Дубровицького району між малолітньою та неповнолітньою сестрами. За молодшу заступилася старша, за що отримала ножем у груди.

Конфлікт спалахнув раптово, коли дівчата розподіляли обов’язки по господарству. На захист 12-річної сестри стала 23-річна, за що отримала удар кухонним ножем від 16-річної, яка у той момент тримала його в руках.

Крики почули батьки, які поралися на подвір’ї, та одразу викликали швидку медичну допомогу. Лікарі із проникаючим пораненням грудної клітки зліва доставили потерпілу у Дубровицьку центральну районну лікарню. Після оперативного втручання вона перебуває у реанімаційному відділенні. Медики оцінюють її стан як тяжкий.

Правоохоронці з’ясували, що у будинку проживають батьки, зять та одинадцятеро дітей, двоє із яких – за кордоном, ще одна – в межах України. Зі слів односельчан, сім’я характеризується позитивно, тож як могло таке статися, пояснити ніхто не може.

За фактом умисного нанесення тяжких тілесних ушкоджень відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України. Відносно неповнолітньої правоохоронці проводитимуть слідчі дії.

Дівчина щиро розкаюється у скоєному і шкодує, що так трапилося.

Повідомляє відділ комунікації поліції в Рівненській області.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень