Конфлікт на Сарненщині. Хлопці пішли селом на село

Йдеться про молодиків з Зносичів та Тинного

Як повідомляє відділ комунікації  ГУНП у Рівненскій області, ще 12 серпня близько о пів на першу ночі поліція отримала виклик,  що у селі Зносичі Сарненського району понад півсотні осіб вчиняють бійку та здійснюють постріли із травматичної зброї.

На ґрунті особистої неприязні між молодиками сусідніх сіл незадовго до інциденту виник конфлікт.

Компанія місцевих хлопців того вечора відпочивала у кафе села Зносичі, як поблизу закладу зійшлися близько 50 осіб із Тинного. Деякі з них приїхали на автомобілі «Mercedes-Benz E270». Між ними зав’язалася бійка, на підмогу в якій збіглися ще до 30 місцевих жителів.

У результаті сутички пролунали постріли, внаслідок яких поранення руки та грудної клітки із травматичного пістолета отримав 25-річний мешканець села Зносичі. Потерпілого після надання допомоги відпустили. Із решти учасників події до медзакладів поки ніхто не звертався.

За фактом хуліганства, вчиненого із застосуванням вогнепальної або холодної зброї розпочато досудове розслідування за частиною 4 статті 296 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Правоохоронці Сарненщини розшукують 22-річного жителя Тинного, причетного до вчиненого кримінального правопорушення. Слідчим підготовлено клопотання до суду про накладення арешту на вилучений з місця події автомобіль «Mercedes-Benz E270» на іноземній реєстрації, яким, імовірно, приїхав зловмисник. 

Правоохоронці також з місця події вилучили дві гільзи та балаклави. Досудове розслідування триває.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень